Balaguer presenta el Festival Llavors. Cultura en creixement.

La Paeria de Balaguer presenta el Festival Llavors – Cultura en creixement, amb la voluntat de crear un espai per a que projectes escènics de totes les disciplines artístiques tinguin un escenari on presentar-se i on poder mostrar les seves creacions. Des de l’Àrea de Cultura de Paeria es treballa perquè la ciutat pugui acollir residències artístiques properament i s’aposta perquè el festival sigui el marc on donar a conèixer tots aquests projectes en fase de creixement.

El Festival Llavors, tindrà lloc el proper 25 i 26 de setembre i el públic assistent podrà gaudir d’artistes consolidats com Pau Vallvé, que hi comença gira amb el seu nou treball, la proposta de dansa de la ballarina Iria Llena Gasol, les instal·lacions de Magda Puig Torres i Rawscenography, l’exposició fotogràfica de Marta Garcia Cardellach o el taller de dansa del ballarí Aimar Pérez Galí.

Aquesta primera edició del Festival Llavors ve marcada per tota la reestructuració del calendari cultural de la ciutat i per això també acollirà el concert del grup Mishima, que havia de celebrar-se el passat 26 d’abril al Teatre Municipal i el Cabaret Delicatessen del projecte Nilak, també ajornat a causa de la crisi sanitària de la Covid-19.

L’escenari escollit, el monestir cistercenc de Santa Maria de les Franqueses, situat a quatre kilòmetres de la capital de La Noguera, s’ha convertit en els darrers anys en un punt de referència d’actes culturals de la ciutat. El Festival Llavors pretén consolidar-lo com un espai per a la creació en un entorn natural idíl·lic i apropar-lo a la ciutat.

Els propers dies es donaran a conèixer més detalls i a partir del 15 de juliol es podran comprar les entrades a la pàgina web llavors.balaguer.cat per un preu màxim de 35€ els dos dies.