Aitona dona el tret de sortida a Sant Antolí amb la Festa d’Homenatge a la Vellesa

Fins el pròxim 5 de setembre el municipi acull diferents propostes lúdiques, culturals i festives per a tots els públics i adaptades a la Covid-19

Aquest dijous 26 d’agost Aitona va celebrar l’inici de la Festa Major de Sant Antolí d’aquest 2021. I ho va fer amb la commemoració de la tradicional Festa d’Homenatge a la Vellesa i de la festivitat de Santa Teresa Jornet, patrona de l’ancianitat.

La jornada, organitzada per l’Ajuntament amb la col·laboració de l’Associació de Jubilats, va començar ben entrada la tarda a l’església parroquial de Sant Antolí amb una missa solemne en homenatge als veïns i veïnes que enguany celebren 80 anys de vida i a tots els matrimonis que aquest curs commemoren les seves noces d’or.

Posteriorment, l’activitat es va traslladar al Pavelló Poliesportiu on el consistori va fer el lliurament de les plaques commemoratives als aitonencs i aitonenques que aquest 2021 compleixen 80 anys de vida i a totes les parelles que celebren les seves noces d’or. I la vetllada va cloure amb un divertit espectacle a càrrec de Jordi LP obert a tots els veïns i veïnes, que va resultar un èxit de participació i en el que en tot moment es van seguir les mesures de seguretat i restriccions establertes amb motiu de la Covid-19.