Accident laboral mortal a Torà per un cop de calor

    El treballador cavava una rasa per a una canonada

    Aquest divendres va morir un home de 37 anys mentre treballava a Torà a causa d’un cop de calor. El treballador, que cavava una rasa per a una canonada a la partida d’Escomelles, segons informa Segre, va ser traslladat a l’hospital Vall d’Hebron de Barcelona, on va morir durant el matí d’aquest divendres.

    Es tracta d’un veí d’Agramunt que va patir un cop de calor al voltant de les 5.30 del dijous. L’home és un empleat de la concessionària Cassa i treballava en la reposició d’una canonada en una partida propera al municipi de Torà. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va traslladar una dotació en rebre l’avís.

    Interior estén l’alerta per risc d’incendi i altes temperatures, que a partir de dissabte ja no només afectarà 44 municipis, sinó la major part del territori català. En concret, i davant de l’increment del perill d’incendi forestal, el Cos d’Agents Rurals activarà aquest dissabte el nivell 3 del Pla Alfa a 249 municipis de 23 comarques i es tancarà l’accés a 8 massissos: Montsant, Montserrat, Garraf-Foix, Sant Llorenç del Munt i l’Obac, Montmell, Prades, Tivissa-Vandellòs, Cardó-Boix.

    De fet, aquest divendres ja s’ha restringit l’accés al Parc Natural de la Serra de Montsant pel pic de calor i l’alt risc d’incendi. Interior fa una crida a la ciutadania per extremar les precaucions davant d’un episodi “excepcional” de risc d’incendi.