Més de 2500 persones gaudeixen de la 4a edició de PlaymoPalau

    Els organitzadors ja preparen la cinquena edició amb l'objectiu de continuar essent la fira de referència del món dels clicks a les comarques de Ponent

    temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

    La fira dels clicks del Pla d’Urgell ha reunit 16 grans diorames de temàtiques ben diverses, des dels històrics (descobriment de les Amèriques, egipcis, pirates, evolució de la pagesia…), fins als reivindicatius (destrucció selva amazònica), passant pels culturals (circ) o turístics (càmping).

    També s’han exposat 24 petits diorames preparats per infants d’arreu del Pla d’Urgell, xifra rècord de participants de les 4 edicions celebrades. Entrar a la PlaymoPalau, és endinsar-se en escenaris ben diferents i permet gaudir de les aventures preparades amb cura per artistes vinguts d’arreu: Lleida, Saragossa, Madrid, Igualada, Fraga, Gavà, Torrefarrera, Alcarràs, Barcelona, Tornabous, Golmés, Alcoletge, Andorra i també del Palau d’Anglesola.

    A banda d’embadalir-se amb els detalls dels diorames, la fira permet participar d’activitats infantils, pujar als inflables, jugar al buscaclicks, adquirir productes exclusius en les botigues especialitzades o descobrir un diorama especial, immersiu, dedicat al món dels pirates. Els organitzadors, adolescents del Palau d’Anglesola, ja preparen la cinquena edició amb l’objectiu de continuar essent la fira de referència del món dels clicks a les comarques de Ponent.