Nou pas elevat al carrer Tallada per facilitar l’accés de vianants i vehicles i pacificar el trànsit de la zona

Avui han finalitzat els treballs, que s’emmarquen dins una actuació de millora global de la mobilitat al Centre Històric

L’Ajuntament de Lleida ha finalitzat la construcció d’un pas elevat a l’encreuament entre el carrer Tallada i Múrcia del Centre Històric. La nova plataforma elevada permetrà l’accessibilitat de vianants i vehicles i, també, millorar els accessos al carrer Tallada des del carrer Múrcia, pacificant ambdós carrers i moderant la velocitat dels vehicles que hi circulin. La fi dels treballs ha permès obrir al trànsit el carrer Tallada, que ha estat tallat aproximadament un mes.

Els treballs s’emmarquen dins una actuació global de la mobilitat al Centre Històric, que ha comportat també una millora del carrer Pere de Coma, amb la reurbanització de les escales existents amb la formació d’un talús vegetal i plantació d’heure entre les escales i l’edifici i la plantació d’arbrat, i la creació d’un pas elevat a l’encreuament entre el carrer Tallada i el carrer del Bisbe. El pressupost total de l’actuació ascendeix a prop de 60.000 euros.