Torna la Festa del Cinema, amb entrades a menys de 3 euros

Com en edicions anteriors, només caldrà acreditar-se a la pàgina web per gaudir d'un preu reduït de 2,90 euros cada entrada durant el 16, 17 i 18 d'octubre 

La 12a Festa del Cinema arriba avui dilluns i fins dimecres amb entrades a 2,90 euros durant aquests tres dies. Només cal acreditar-se al web www.fiestadelcine.com per tal de poder accedir a la oferta. Amb l’objectiu de fomentar la participació de les famílies i les persones grans, els menors de 14 anys i els majors de 60 anys NO s’han d’acreditar a la web. En aquest portal també s’hi troba un llistat dels establiments adherits a la Festa o les pel·lícules recomanades. Les entrades es poden comprar a les taquilles o caixers dels propis dels establiments i mitjançant la venta online. Aquest últim és el mètode més recomanat per tal d’evitar llargues cues i poder aconseguir-les abans que s’ompli la sala durant les diferents projeccions.

Durant l’última edició de la Festa del Cinema, celebrada al maig, es va registrar més d’un milió i mig d’espectadors arreu d’Espanya. En aquella edició, les pel·lícules més vistes van ser ‘El Bebé Jefazo’, la vuitena entrega de ‘Fast and Furious’ i la seqüela de ‘Guardianes de la Galaxia” (Vol 2).