Més de mil turistes descobreixen Lleida amb la City Tour

Es tracta d'una activitat pensada especialment per a persones de fora del territori de Ponent

Turisme de Lleida va organitzar el passat diumenge la darrera City Tour de l’any, una activitat que es va estrenar el passat 17 de març i s’ha anat programant des de llavors tots els diumenges del 2019.

Aquest fet ha donat peu a fer un balanç de la iniciativa de Turisme de Lleida, que han permès a 1.068 persones descobrir la ciutat. Una xifra qualificada d’exitosa pels gestors d’aquest servei municipal, ja que majoritàriament la procedència dels participants en aquestes visites guiades és de Barcelona i les seves comarques, el País Basc, Aragó i el País Valencià.

Aquest balanç és el que ha motivat a seguir programant la City Tour Lleida de cara el 2020 tots els diumenges de l’any, a més dels ponts i dies festius, essent el 5 de gener el primer dia que tornarà a organitzar-se.

La City Tour Lleida és una agradable ruta panoràmica a peu, des de la part baixa de la ciutat i seguint un dels eixos comercials de vianants més llargs d’Europa, fins a coronar el turó de la Seu Vella.

El seu recorregut s’inicia a l’Oficina de Turisme de Lleida, al carrer Major, i continua per la Capella del Peu del Romeu, la Catedral Nova, l’Antic Hospital de Santa Maria, l’avinguda del Marquès de Blondel, la plaça Sant Francesc, la Paeria, l’estàtua d’Indíbil i Mandoni i el conjunt Monumental de la Seu Vella.

Cal una inscripció prèvia per poder participar (el preu és de 5 € pels majors de 13 anys), la qual es pot formalitzar a través de Turisme de Lleida i també de Civitatis, la plataforma líder del sector en la comercialització de visites turístiques.