Més de mil turistes descobreixen Lleida amb la City Tour

Es tracta d'una activitat pensada especialment per a persones de fora del territori de Ponent

0
140

Turisme de Lleida va organitzar el passat diumenge la darrera City Tour de l’any, una activitat que es va estrenar el passat 17 de març i s’ha anat programant des de llavors tots els diumenges del 2019.

Aquest fet ha donat peu a fer un balanç de la iniciativa de Turisme de Lleida, que han permès a 1.068 persones descobrir la ciutat. Una xifra qualificada d’exitosa pels gestors d’aquest servei municipal, ja que majoritàriament la procedència dels participants en aquestes visites guiades és de Barcelona i les seves comarques, el País Basc, Aragó i el País Valencià.

Aquest balanç és el que ha motivat a seguir programant la City Tour Lleida de cara el 2020 tots els diumenges de l’any, a més dels ponts i dies festius, essent el 5 de gener el primer dia que tornarà a organitzar-se.

La City Tour Lleida és una agradable ruta panoràmica a peu, des de la part baixa de la ciutat i seguint un dels eixos comercials de vianants més llargs d’Europa, fins a coronar el turó de la Seu Vella.

El seu recorregut s’inicia a l’Oficina de Turisme de Lleida, al carrer Major, i continua per la Capella del Peu del Romeu, la Catedral Nova, l’Antic Hospital de Santa Maria, l’avinguda del Marquès de Blondel, la plaça Sant Francesc, la Paeria, l’estàtua d’Indíbil i Mandoni i el conjunt Monumental de la Seu Vella.

Cal una inscripció prèvia per poder participar (el preu és de 5 € pels majors de 13 anys), la qual es pot formalitzar a través de Turisme de Lleida i també de Civitatis, la plataforma líder del sector en la comercialització de visites turístiques.

FER UN COMENTARI