L’oficina de Turisme de Lleida atén més persones que l’any passat per Setmana Santa

La majoria procedeixen de Barcelona, Girona, País Basc i Madrid

L’oficina de Turisme de Lleida ha atès 1.357 persones durant aquesta Setmana Santa, un 8,7% més que l’any passat. Dissabte va ser el dia amb més afluència de consultes, amb 339 visitants que van passar per l’oficina interessant-se per l’oferta patrimonial, històrica, cultural, natural i gastronòmica de la ciutat. Dijous, 14 d’abril, va ser el segon dia de més afluència, amb 202 persones. Pel que fa la procedència dels turistes, la majoria han arribat de Barcelona i Girona, mentre que de la resta de l’Estat ho han fet majoritàriament, per aquest ordre, del País Basc, Madrid, País Valencià i Aragó. També s’ha registrat la presència de visitants francesos, alemanys i italians. Els principals punts d’atracció han estat el Turó de la Seu Vella i el castell templer de Gardeny, que ha rebut la visita de 231 persones en tres dies.

L’oficina de Turisme de Lleida va tenir una xifra de visitants molt similar divendres 14 i dimarts 11 d’abril, amb 158 i 150 assistències, respectivament. Principalment es tracta d’un tipus de turisme familiar i cultural que arriba a la ciutat per gaudir i conèixer el seu patrimoni.

El dia de més afluència al castell de Gardeny va ser ahir dissabte, amb 90 visitants, i de total de turistes que hi han passat aquests dies (de Divendres Sant a Diumenge de Pasqua), 74 ho han fet utilitzant el bus turístic, que els permet visitar gratuïtament a l’equipament templer.