L’Oficina de Turisme atén 336 persones durant el pont de la Constitució

Dissabte es van atansar a l’oficina del carrer Major 121 turistes cercant informació

L’Oficina de Turisme de Lleida ha atès 336 persones durant el pont de la Constitució, una xifra de visitants molt similar a l’enregistrada l’any passat, tot i haver-hi un dia menys de festa.

El dia amb més afluència ha estat el dissabte, 7 de desembre, quan 121 persones es van atansar fins a les dependències de Turisme de Lleida al carrer Major en la cerca d’informació, seguit del divendres, amb 116 visitants.

La procedència majoritària d’aquests ciutadans que volien obtenir conèixer característiques sobre els elements turístics i patrimonials de la ciutat ha estat de les demarcacions provincials de Barcelona, Madrid i València. Per comunitats autònomes, l’ordre de major a menor visitants ha estat: Catalunya, Madrid, Comunitat Valenciana i País Basc.

El perfil dels visitants és bàsicament d’un tipus de turisme familiar i cultural, que s’interessa per conèixer el patrimoni de la ciutat.

Durant el pont de la Constitució, Turisme de Lleida també ha organitzat diverses visites guiades per la ciutat. Divendres es va programar ‘La Poderosa Comanda de Gardeny’, en la qual van participar 36 persones. Avui, hi ha hagut una doble ruta. Per un costat, s’ha organitzat la visita familiar dinamitzada ‘Templer per 1 Dia’ al castell de Gardeny, que ha tingut una resposta de 32 persones. Per altre costat, la Lleida City Tour ha comptat aquest migdia amb la participació de 43 inscrits.