La Paeria promociona Lleida a Navartur

Turisme de Lleida torna a promocionar-se a Navartur després de nou anys. CEDIDA

Turisme de Lleida presenta durant tot el cap de setmana l’oferta turística de la ciutat en la fira Navartur, un certamen internacional d’un mercat prioritari i del qual s’havia estat absent des de fa nou anys. En aquesta ocasió, l’Ajuntament de Lleida disposa d’un taulell propi dins de l’estand del Patronat de Turisme de la Diputació.

Malgrat ser una fira de petites dimensions, oberta al públic professional i general, la importància de Navartur recau en el tracte directe amb el públic final, que ja està habituat a passar per Lleida per anar a la Costa Dorada i que té una gran disposició a conèixer la ciutat i els seus atractius patrimonials.

L’objectiu de Turisme de Lleida amb aquesta acció és incentivar entre el públic de Navarra a gaudir dels atractius turístics de la ciutat. En aquest sentit, el tinent d’alcalde i president de Turisme de Lleida, Paco Cerdà, ha manifestat l’interès de continuar amb aquesta tasca de promoció en tots els aparadors on sigui possible, donada la repercussió que tenia després per la ciutat.

Lleida ofereix una gran oferta com a destinació de turisme cultural, a causa del seu llegat històric i patrimonial, que juntament amb la gran oferta de festes, fires i festivals fan que cada cop sigui més atractiva a ulls dels visitants.

La ciutat té un conjunt d’elements patrimonials, encapçalats pel conjunt monumental del Turó de la Seu Vella, un gran museu, com és el de Lleida; un futur equipament museístic d’art, que ha de ser hereu de l’actual Museu Morera; un important llegat templer, mercès al Castell de Gardeny; un impressionat dipòsit de l’aigua del segle XVIII… i altres elements que ajuden a posicionar la ciutat com una destinació cultural de referència.

Alhora, Lleida està preparada per oferir al visitant una àmplia oferta de turisme cultural i també familiar. Una oferta cultural i festiva acompanyada per una valorada gastronomia local fan de Lleida un atractiu de primer ordre.

Aquesta fira internacional se celebra al Baluard (Palau de Congressos de Pamplona), aixoplugant 165 expositors, que presenten un total de 500 destinacions. El Saló té una superfície total de 7.000 metres quadrats.

Navartur, que sota el lema” Fem realitat els teus somnis” celebra la seva quinzena edició, manté l’objectiu de facilitar el visitant l’elecció de la destinació turística més adequada, per al que convida a descobrir gran varietat de propostes.

Després de rebre 42.266 visitants l’any passat, en aquesta nova edició convida al visitant que s’acosti fins al Baluard a gaudir d’un ampli programa d’activitats a través del qual coneixeran més de prop infinitat de possibilitats de viatjar: turisme rural i de natura, destinacions urbanes, de platja, rutes culturals i històriques…