Igers de tota Catalunya es troben a Lleida per ensenyar la ciutat a Instagram

L’activitat promoguda per Turisme de Lleida es pot seguir a Instagram amb l’etiqueta #InstadayLleida2019

Turisme de Lleida, conjuntament amb els igerslleida, ha organitzat aquest dissabte una trobada d’igers d’arreu de Catalunya amb l’objectiu de fer promoció turística de la ciutat de Lleida.

Durant el matí han fet una ruta amb bicicleta entre les vinyes de Raimat tot fent un tast de vins, visitant la bodega, mentre que a la tarda han participat en una visita guiada pel Centre Històric.

A migdia, el paer en cap, Fèlix Larrosa, s’ha atansat a saludar-los i agrair-los el treball que han fet i que es pot seguir a instagram a través de l’etiqueta #InstadayLleida2019. Els igers participants han estat

@juanjofuster

@tonipascualcuenca

@sginesta

@rosacomes

@aangueraroig

@xaviclik

@perepulido

@nazaret

@roser_n

@quemajor3

Tots ells són de gran renom i prestigi arreu de Catalunya amb un gran nombre de seguidors.

El compte d’instagram de Turisme de Lleida compta amb més de 8.000 seguidors i durant l’any va programant diferents accions per donar a conèixer a través d’aquesta xarxa els principals atractius de la ciutat (concursos, trobades d’igers…)

Cal recordar que la ciutat disposa de l’Igersmaplleida, el primer mapa de Lleida creat per i per a instagramers, que es pot consultar en versió digital a (www.igersmap.com/es/igersmap-lleida) o es pot recollir un exemplar en paper a la oficina de turisme i que s’ha creat gràcies a la plataforma d’Igersmap i en col·laboració d’Igerslleida.