La Guàrdia Civil decomissa 136 plantes de marihuana

L'autor ha quedat en llibertat amb càrrecs

La Guàrdia Civil ha trobat una plantació de marihuana després que la Unitat Orgànica de Policia Judicial de Lleida (UOPJ) tingués coneixement de que un veí de la comarca de La Segarra podia estar cultivant plantes de cànnabis de manera il.legal.

Les 136 plantes de cànnabis sativa de diferents mides, s’han localitzat a l’interior del seu domicili, on també s’han trobat 2.960 grams de marihuana i dues bàscules de precisió electrònica i instrumental pel cultiu d’aquest tipus de plantes.

El veí de Cervera va ser localitzat conduint un vehicle per l’Autovia A-2, concretament al tram de Granyanella. Una vegada identificat, es van trobar al cotxe diverses dosis de cocaïna, tres bosses de marihuana i una ampolla que contenia una mescla d’oli d’oliva i marihuana, a més de 170 euros en metàl.lic. Seguidament es va procedir a la seva detenció com a autor del suposat Delicte de cultiu, elaboració i tràfic de drogues, però finalment, ha quedat en llibertat amb càrrecs i amb efectes intervinguts al Jutjat d’Instrucció en funcions de Guàrdia de la localitat de Cervera.

 

Yolanda Mir.