Festa de l’Arbre de la partida Copa d’Or i Sot de Fontanet al Xoperal d’en Tòfol

El regidor de l’Horta, Joan Queralt, participa amb altres companys de consistori en la plantació d’exemplars de plataners facilitats per la Paeria

0
176

Els veïns i veïnes de la partida de Copa d’Or i Sot de Fontanet han celebrat aquest matí la Festa de l’Arbre plantant quatre nous exemplars de plataners al paratge del Xoperal d’en Tòfol, una tradició que es perpetua des de fa 28 anys, i en la qual ha participat el regidor de l’Hàbitat Rural i la Sostenibilitat, Joan Queralt, així com altres membres del consistori, de la comissió municipal de l’Horta i de la federació d’associacions de veïns (FAVLL).

Aquesta és una tradició que va iniciar-se el 1992 amb els alumnes del Col·legi Pràctiques II, amb l’objectiu de convertir un abocador de runes en un espai verd, segons ha explicat el president de la partida i de la Comissió Territorial de l’Horta, David Melé.

La proposta ha tingut continuïtat i cada any, en el marc de la Festa de l’Arbre, s’amplia el nombre d’exemplars d’aquesta zona. La Paeria contribueix amb els arbres i el manteniment de l’espai, que es fa conjuntament amb els veïns.

Després de la plantada, els participants han gaudit d’un esmorzar popular organitzat per l’Associació de Veïns de la partida, al qual s’hi han sumat la resta de regidors Paco Cerdà, José María Córdoba i Joan Vilella, que també han col·laborat en la plantació dels arbres.

FER UN COMENTARI