Els lleidatans mostren la seva cara més solidària amb la Cursa SED

La recaptació d’enguany va destinada a 9 projectes de cooperació que es duen a terme a Tanzània, República Centreafricana, Paraguai i Haití

Lleida ha tornat a escriure aquest matí un altre episodi de solidaritat amb la Cursa SED. Els carrers de la ciutat han esdevingut una festa esportiva amb la celebració de la cinquena edició d’aquesta carrera. La cita, organitzada per l’ONG dels Maristes Solidaritat, Educació i Desenvolupament (SED), a través del seu Grup Local Lleida, amb el suport l’Ajuntament de Lleida, ha aplegat 900 participants entre les seves dues distàncies: els 5 km i els 3,5 km.

La tinent d’alcalde i regidora d’Esports, Montse Parra, ha participat en la caminada i en finalitzar ha col·laborat en el lliurament dels trofeus de campions en les diferents categories.

En el ric calendari de curses atlètiques de les comarques de Ponent, la Cursa SED es distingeix perquè els diners dels participants es destinen íntegrament al projecte solidari, ja que totes les despeses de la cursa les assumeixen les empreses col·laboradores. Així, una seixantena d’empreses faciliten la logística de la cursa i proporcionen de franc els articles per la bossa del corredor, atractiva i variada. A més a més, un centenar de voluntaris treballen pel bon desenvolupament de la cita.

Enguany, la recaptació de la cinquena Cursa SED va destinada a 9 projectes de cooperació que es duen a terme a Tanzània, República Centreafricana, Paraguai i Haití.