Els infants ingressats a l’Arnau de Lleida han rebut els regals que els Reis han deixat a la Paeria

El paer en cap, Fèlix Larrosa, i els tinents d’alcalde Xavier Rodamilans i Montse Parra els els han repartit aquest matí en la seva visita a la planta de Pediatria

Els Reis d’Orient han deixat regals a la Paeria per als nens i les nenes que es troben ingressats a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida. Aquest matí, com és tradició, el paer en cap, Fèlix Larrosa, acompanyat dels tinents d’alcalde Xavier Rodamilans i Montse Parra han visitat els infants, que han de passar aquesta diada al centre sanitari, i els hi han lliurat els presents, que Ses Majestats han deixat durant la nit màgica a l’Ajuntament.

Enguany han estat una vintena llarga els menuts que, per diversos motius, han de passar aquests dies a l’hospital, una desena dels quals són nounats, que també han tingut el seu regal.

L’alcalde els ha saludat a tots ells i els seus pares, i els ha desitjat una ràpida recuperació, perquè aviat puguin gaudir dels regals a casa amb les seves famílies.

Durant la visita, l’alcalde també ha estat acompanyat pel doctor Victorià Peralta, adjunt a la gerència de l’Arnau de Vilanova, i els caps de guàrdia de medicina i infermeria de l’hospital, la doctora Begoña Balsera i l’ATS Jordi Riera, respectivament. Tots ells han agraït que l’Ajuntament sigui fidel a aquesta cita, que contribueix que els nens malalts i les seves famílies passin un millor dia.