Àngels Chacón visita el CEEILleida

Avatar photo

La consellera d'Empresa i Innovació ha visitat les instal·lacions del CEEILleida i ha animat els emprenedors a convertir Lleida en un pol de coneixement i de talent per reforçar la capitalitat de la ciutat

La consellera d’Empresa i Innovació de la Generalitat, Àngels Chacón, ha visitat aquest dissabte el Centre Europeu d’Empreses i Innovació (CEEILleida). La consellera ha estat acompanyada per Rosa Maria Perelló, presidenta de la Diputació de Lleida, que és al capdavant d’aquesta fundació, i han estat rebudes pel vicepresident segon de la Diputació, Gerard Sabarich, el vicepresident tercer, Jordi Latorre, el vicepresident cinquè, Enric Mir i pel diputat Paco Cerdà.

Perelló ha donat la benvinguda a la consellera, en un acte que s’ha desenvolupat a l’Aula de formació del CEEILleida, on s’ha projectat el vídeo corporatiu del viveri s’ha dut a terme una tertúlia amb els emprenedors assistents a l’acte. La presidenta de la Diputació ha expressat el seu agraïment per la visita de la consellera a una trobada “on les empreses del CEEILleida han pogut fer arribar les seves inquietuds” i que “és important donar l’impuls necessari al talent que tenim a Lleida i fer que pugui tirar endavant amb el seu projecte de negoci”.

Àngels Chacón ha pogut conèixer de primera mà els projectes i les inquietuds de les 24 ‘start ups’ que han assistit a l’acte i que estan allotjades al CEEILleida. 

El CEEILleida és una fundació promoguda i finançada per la Diputació de Lleida, creada l’any 2005 mitjançant el Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, que des de el 2013 treballa sota el paraigua de GLOBALleida, i de la qual formen part els principals agents econòmics i socials de les terres de Lleida.

Cal destacar que, un cop demostrat el bon funcionament del CEEILleida, la Diputació de Lleida va voler atansar aquest model a la resta del territori de Lleida i per això l’any 2011 es va impulsar i crear la Xarxa de CEIs al territori, que ha permès la implantació de vivers d’empreses, amb la mateixa metodologia del CEEILleida, per totes les comarques i la Val d’Aran. 

La creació d’aquesta Xarxa va estar finançada en un 50% pel Fons Europeu FEDER, en un 25% la Diputació de Lleida, i en un 25% pels centres territorials. Actualment, la Xarxa està formada per 16 vivers, amb representació en totes les comarques de Lleida i la Val d’Aran.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Primàries Tarragona allarga el termini per validar candidatures

Notícia següent

El menor lleidatà, condemnat per protestar contra la detenció de Puigdemont, recorrerà la sentència

Notícies relacionades