1.200 persones es manifesten a Lleida en motiu del Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència Envers les Dones

Ha recorregut diferents carrers de Lleida fins a arribar a la Subdelegació del Govern on s'ha fet una 'performance'

Fotografia de la manifestació del 25N davant de la Paeria, on s'han fet els parlaments i la lectura del manifest. Foto: Roger Blazquez

Unes 1.200 persones, segons dades de la Guàrdia Urbana, s’han manifestat aquesta tarda pels carrers de Lleida amb motiu del Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència Envers les Dones.

La manifestació ha començat a les 19.30 a la plaça Víctor Siurana (davant de l’edifici del Rectorat) i ha recorregut Rambla d’Aragó i Avinguda Blodel fins a arribar a l’Ajuntament de Lleida on s’han fet els parlaments amb proclames en contra la violència masclista.

Un cop acabats els parlaments, la manifestació s’ha dirigit fins a la plaça de la Pau, davant de la Subdelegació del Govern, on s’ha fet una ‘performance’ que ha consistit en la crema de fotografies de diferents personatges que les persones que es manifestaven han considerat “masclistes i violadors”, entre ells, els membres de ‘La Manada’, per violadors i, altres personatges, alguns polítics, per masclistes.

La manifestació ha estat una de les diverses accions i actes que s’han fet al llarg de la jornada d’avui.