Usuaris del pipicà de Cappont demanen millores en l’espai

Proposen millorar-lo, més manteniment i vigilància, sobretot en els dies de festa a la discoteca que hi ha al costat

Fotografia d'arxiu del "pipican" de Cappont. Foto: La Ciutat

Usuaris del pipicà del barri de Cappont, situat entre el carrer Agustins i el carrer Cronista Muntaner, demanen més manteniment i millores de l’espai destinat als gossos.

Les mesures que reclamen els usuaris són l’ampliació de l’espai, entenent que l’actual tancat és petit i es podria fer més gran, un manteniment més periòdic, sobretot pel que fa a la font d’aigua i els clots que hi ha a terra i, també, un major control els dies de festa a la discoteca que hi ha al costat, ja que és un lloc freqüent de “botellón” i s’hi tiren molts residus que poden fer mal als animals (a part d’embrutar la zona i places i carrers del voltant).

A la mateixa vegada, reclamen que tots els usuaris que facin ús de l’espai s’impliquin a l’hora de cuidar-lo i mantenir-lo, sobretot pel que fa a la recollida d’excrements. A més a més, recorden que “els pipicans són zones amb molt èxit, ja que hi ha un gran nombre d’usuaris que en fan ús i, per tant, s’ha de col·laborar entre totes les parts perquè cada cop n’hi hagi més i millors”.

“Pipican” de la zona de Cappont. Foto: La Ciutat