Una estudiant de l’Escola d’Art Municipal, premiada al programa Talent Creatiu i Empresa

Gemma Reñé ha estat guardonada amb el segon premi d’aquesta iniciativa, que ha comptat amb la participació de més de 479 alumnes de 20 escoles de disseny catalanes

Una estudiant de l’escola d’Art Municipal Leandre Cristofol de Lleida ha estat guardonada amb el segon premi del programa d’emprenedoria artística de Catalunya “Talent Creatiu i Empresa”. Gemma Reñé, que cursa segon del Cicle Formatiu de Grau Superior de Disseny d’Interiors, ha estat seleccionada entre els 479 alumnes de 20 escoles d’art i disseny de Catalunya que hi ha participat.

Els guardons es van atorgar en un acte celebrat al Conservatori Municipal de Música de Barcelona, on també es van conèixer els finalistes dels projectes presentats i es van lliurar diplomes a totes les escoles d’art i disseny de Catalunya que hi van participar de les diferents modalitats.

És la primera edició del programa Talent Creatiu i Empresa que està organitzat pel Departament d’Ensenyament i l’empresa Kibuc amb l’objectiu d’apropar els coneixements dels alumnes de grau mitjà i superior d’arts plàstiques i disseny a les empreses.