Un de cada 10 vehicles de la flota de la Paeria és híbrid o elèctric

L’Ajuntament de Lleida ha ampliat recentment el seu parc mòbil amb l’adquisició de tres nous vehicles. AJUNTAMENT DE LLEIDA

Un de cada 10 vehicles de la flota de vehicles de la Paeria ja és híbrid i/o elèctric. L’Ajuntament de Lleida ha ampliat recentment el seu parc mòbil amb l’adquisició de tres nous vehicles Nissan Leaf totalment elèctrics, a través de l’Associació Catalana de Municipis, que s’incorporaran a la flota amb l’objectiu de donar un major servei a la ciutadania. Aquests turismes no generen cap gas contaminant durant el seu funcionament, tenen menys avaries mecàniques, són de manteniment més fàcil, nul consum de combustible i cost molt baix de càrrega. Els tres nous turismes se sumen a dos vehicles 100% elèctrics ja existents i altres 5 vehicles híbrids, tres dels quals a disposició de la Guàrdia Urbana.

A banda, cal destacar que la Paeria també ha adquirit quatre noves bicicletes elèctriques que es rotularan i es posaran en marxa properament. D’aquesta manera, la Paeria passarà a disposar d’un total de vuit bicicletes 100% elèctriques, que donen servei, especialment, als tècnics del consistori que s’han de desplaçar per motius laborals.