“Templer per un dia”, ara també a la plataforma Catalunya Experience

Turisme de Lleida i l’Agència Catalana de Turisme signen un acord per incorporar a aquest canal de venda aquesta visita dinamitzada que es realitza al Castell de Gardeny

0
353

La visita de “Templer per un dia” que es realitza al Castell de Gardeny es comercialitzarà també a la plataforma Catalunya Experience fruit d’un acord signat pel president de Turisme de Lleida, Rafel Peris, i el director general de l’Agència Catalana de Turisme, Xavier Espasa. Així, a partir d’ara, aquesta visita dinamitzada i familiar, que compta amb un gran èxit de participació a Lleida, es podrà reservar des d’aquest canal de venda de l’ACT.

La visita de “Templer per un dia” permet conèixer el castell com si es fos un templer i endinsar-se en el coneixement sobre la comunitat templera. El Centre d’Interpretació de l’Orde del Temple que hi ha al castell és un espai singular que ofereix al visitant un apassionant viatge a una de les comunitats religioses més interessants i controvertides de la història. Es retrocedeix vuit segles per descobrir l’era templera i es passeja per les estances i espais on vivien els anomenats soldats de Crist.

Aquesta activitat, una de diverses propostes que es promouen durant l’any entorn a la temàtica templera, es fa cada segon diumenge de mes, tot i que a través de la plataforma Catalunya Experience es pot fer sota demanda qualsevol altre diaper a grups i col·lectius.

Aquesta nova aliança coincideix, a més, amb l’Any del Turisme Cultural que se celebra durant aquest any i que té l’objectiu de posicionar la cultura de Lleida com a eix principal de la diferenciació de la destinació i, alhora, propiciar que el turisme posi en valor la cultura i contribueixi a la seva sostenibilitat social i econòmica. Cal recordar, també, que Lleida compta amb el segell de Ciutats amb Caràcter i el Castell de Gardeny, amb el d’Arts i Cultura, ambdós atorgats per l’Agència Catalana de Turisme.

FER UN COMENTARI