Segueixen les representacions teatrals en anglès per l’alumnat de Lleida

Ipa Productions n’ha protagonitzat sis de l’obra ‘Dràcula’ aquesta darrera setmana al Teatre Municipal de l’Escorxador

La companyia Ipa Productions ha representat aquesta setmana l’obra ‘Dràcula’ al Teatre Municipal de l’Escorxador. Un espectacle en anglès per a escolars de secundària, del qual n’han pogut gaudir uns 1.600 alumnes de 15 centres educatius de Lleida ciutat, que han assistit a alguna de les sis sessions que s’han dut a terme.

Els espectacles escolars que protagonitza aquesta companyia són interactius en viu, 100% en anglès. S’ofereix una guia didàctica, amb la qual els mestres poden treballar amb els seus alumnes diferents propostes didàctiques a partir de l’argument de l’obra.

Aquests espectacles estan inclosos en el programa educatiu municipal Educació a l’Abast de l’Ajuntament de Lleida.

La sinopsi de l’obra relata l’estima d’en Jonathan per la Mina. Aquesta creu que s’estima al Jonathan, però en realitat a qui s’estima és al comte Dràcula. Al mateix temps, en Dràcula estima a la Mina, mentre que a en Van Helsing li agraden molt els vampirs. Com resoldran aquest embolic? Amb cançons, ball i una gran dosi de comèdia!

Ipa Productions és una companyia de teatre educatiu amb molts anys d’experiència. Des del 1997, han fet més de 4.000 actuacions davant de més de 500.000 alumnes de 1.500 escoles de primària, secundària i parvulari d’arreu de l’Estat Espanyol.