Reñé participa a l’acte inaugural de la 64a Fira Agrària de Sant Miquel

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha participat aquest dijous a l’acte inaugural de la 64a Fira Agrària de Sant Miquel, presidit per la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, Teresa Jordà.

En la seva intervenció, Reñé ha posat en valor la funció de la fira, no només com un “aparador agroalimentari i industrial de referència”, sinó també com a “punt de trobada, de reflexió i d’intercanvi”, destacant alhora la importància del sector a les terres de Lleida, on actualment se celebren prop de 200 certàmens firals.

Com a principals actuacions de la corporació en suport al sector agroalimentari, el president de la Diputació ha destacat la plataforma experimental de reg en l’ametller desenvolupada conjuntament amb l’IRTA, la posada en marxa de l’hospital veterinari de Torrelameu i el projecte d’especialització i competitivitat territorial (PECT) Porcí de Lleida, que suposarà una inversió de més de 3 M€ procedents de fons comunitaris i propis.

La presentació oficial d’aquest projecte PECT de Porcí de Lleida tindrà lloc aquest divendres, 28 de setembre, a les 18.30 hores, al Pavelló 4 de la Fira de Lleida.