Reconeixement del Consell Escolar Municipal als centres educatius de Lleida

Coincidint amb la celebració de Sant Jordi s’han guardonat l’ Escola d’Estiu Jaume Miret (50 anys), l’Institut Samuel Gili i Gaya (50 anys), el Col·legi Mater Salvatoris (70 anys), l’ Escola El Vilot (70 anys) i l’ Escola Príncep de Viana (90 anys)

0
241

El Consell Escolar Municipal ha reconegut aquesta tarda en un acte celebrat a l’Auditori Municipal Enric Granados la tasca docent d’excel·lència realitzada per diferents centres educatius de la ciutat, coincidint amb la celebració anual de Sant Jordi.

Aquest any els guardonats són:

Escola d’Estiu Jaume Miret (50 anys)

Institut Samuel Gili i Gaya (50 anys)

Col·legi Mater Salvatoris (70 anys)

Escola El Vilot (70 anys)

Escola Príncep de Viana (90 anys)

La celebració de Sant Jordi del Consell Escolar Municipal ha finalitzat amb l’actuació musical de Palmira Salvador, pianista titular de la Jove Orquestra de Catalunya i alumna del Conservatori Municipal de Música

Palmira Salvador Pereta, de 16 anys, és alumna oficial de 5è curs de grau professional de piano i violí del Conservatori Municipal. Va ser Premi Extraordinari de Nivell Elemental de piano i, des de l’octubre de 2017, és la pianista titular de la Jove Orquestra de Catalunya. En l’assignatura de Música de Cambra, juntament amb els companys de classe Blai Bernadó Rabell i Alejandro Vicente Mullol, han guanyat el primer premi en el Concurs de San Anastasi 2018, i el passat 7 d’abril, el Primer premi del “Concurs Internacional Cambra Romànica” d’Andorra. La peça escollida per cloure l’acte de Sant Jordi del Consell Escolar Municicipal és la peça Polonesa nº 1 op. 26 en do # menor de F. Chopin.

A l’ acte hi han assistit el regidors Joan Queralt, que ha presidit l’acte, i el director dels SSTT d’Ensenyament Carles Vega. També hi han assistit els regidors Marta Gispert i Joan Vilella.

FER UN COMENTARI