Nou establiments de la Bordeta participen en la segona edició de la Ruta de la Tapa

El tinent d’alcalde Rafael Peris saluda els membres de l’Associació de Comerciants del barri, organitzadors d’aquesta iniciativa, preludi de la Festa Major de la Bordeta

L’Associació de Comerciants de la Bordeta ha organitzat per aquest cap de setmana la segona Ruta de la Tapa, amb la participació de nou establiments de restauració del barri, que ofereixen entre avui i demà un refresc, una copa de vi o una cervesa més una tapa per 3 euros.

La ruta s’ha iniciat aquest vespre al Bar Botet, amb la participació del tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, Comerç i Turisme, Rafael Peris, i de la regidora de la Bordeta, Montse Parra, i es reprendrà demà, dissabte, de 12 del migdia fins a les 2 de la tarda. També han estat presents els regidors Carles Vega i Joan Vilella. D’aquesta manera, plegats han volgut fer costat a la presidenta dels comerciants del barri, Paquita Tena, i a la seva junta directiva, promotors de l’esdeveniment.

La ruta que organitza l’Associació de Comerciants arrenca al bar Botet i continua per La Fàbula, Arte Sano, la Cafeteria Duendes, Koko Avinguda, Mar Restaurant, Punto Tapeo i els restaurants Gaudí i Urgell. Tots els participants participen en el sorteig ‘Rasca i guanya’ amb la teva tapa.

Aquesta iniciativa es presenta com un preludi dels actes que la Bordeta té programats amb motiu de la Festa Major.