Mishima i Renaldo&Clara inauguren el pròxim divendres el Seu Vella Music Festival 2018

0
485

Els concerts de Mishima i Renaldo&Clara obriran el Seu Vella Music Festival 2018 el pròxim divendres, 6 de juliol, com a cap de cartell d’un programa de quatre concerts, que tindran lloc els caps de setmana del mes de juliol, en què també estan previstes les actuacions de The Gramophone Allstars Big Band, Mari Popes, Doctor Prats i Sau 30 en l’escenari que s’habilitarà en l’espai exterior de la Canonja.

Renaldo&Clara seran els primers a intervenir en el concert doble del 6 de juliol, a les 9 del vespre, per donar pas tot seguit a l’actuació de Mishima, un dels plats forts del Seu Vella Music Festival.

El grup lleidatà de pop Renaldo & Clara presentarà el seu darrer treball ‘Els Afores’, tot convidant els assistents a deixar-se endur per la seva màgia i compartir amb ells aquest viatge pels afores. Uns afores de llum i de color.

L’actuació de Mishima, el grup de música pop encapçalat per David Carabén, amb influència de la cançó d’autor, creat a Barcelona l’any 1999, s’iniciarà a les 10 de la nit.

El dissabte 14 de juliol està previst que, a les 22 hores, comenci el concert de The Gramophone Allstars Big Band, un grup que fusiona la música jamaicana (ska, rocksteady i reagge) amb el soul o el jazz entre molts d’altres.

El diumenge 22 de juliol, a les 9 del vespre, actuarà Mari Popes, un grup que va néixer el setembre de 2016 i que està format per 4 noies. La seva proposta musical és de caràcter reivindicatiu i en format acústic.

El mateix diumenge, una hora després, actuarà Doctor Prats, la jove banda de Terrassa, que amb només dos anys han aconseguit situar-se al capdavant del panorama musical català, amb més de 100 concerts. Amb dos discos al mercat, ‘Patates amb peix’ i ‘Aham Sigah’, el grup porta als escenaris un enèrgic i potent directe amb una barreja de pop, reggae, cúmbia, electroswing i ska.

El Seu Vella Music Festival el tancarà divendres 28 de juliol, a les 10 de la nit, Sau 30, l’espectacle per commemorar els 30 anys de la formació i per mantenir el record i homenatjar Carles Sabater. Es tracta d’un projecte musical que aplega als escenaris, dues dècades més tard de la seva desaparició, a tot l’equip que formava part de la popular banda osonenca.

El preu de les entrades als concerts és de 12,50€ en venda anticipada i de 15 a la taquilla, tret del de Sau 30, que està fixat en 18,50 i 20€.

El Seu Vella Músic Festival és una de les activitats que el consorci del conjunt monumental ha previst en la programació de les Nits d’Estiu a la fresca , juntament amb les Nits de Lluna Plena, Vi de Pedra i Xino-xano.

FER UN COMENTARI