Miki Feliu i Ablaye Mbaye transmeten valors d’equip als usuaris del Centre Penitenciari de Ponent

A la sessió hi han participat una desena d’usuaris, els quals han pogut veure el Barris Nord, fer-se fotografies amb els jugadors i fer tirs a cistella amb Feliu i Mbaye.

Miki Feliu i Ablaye Mbaye, els dos capitans del Força Lleida d’aquesta temporada 2018-2019, han estat aquesta setmana al Barris Nord amb una desena d’interns del Centre Penitenciari de Ponent i de Justícia Juvenil, tots ells usuaris del Programa Reincorpora, de l’Obra Social “la
Caixa” i el Departament de Justícia. El motiu d’aquesta visita ha estat oferir als usuaris una primera sessió en forma de xerrada sobre Treball en Equip i quins valors s’han de tenir en compte per tal de rendir al màxim al lloc de treball.

Durant la conferència, Feliu i Mbaye han destacat la importància de cooperar amb els companys de feina, així com el bon ambient entre membres de l’equip, la solidaritat i l’esforç.

Els capitans han destacat que totes les persones dins un equip de treball són claus per al bon funcionament de l’empresa i que és molt important la motivació de totes elles per tal que el dia a dia sigui millor. Un cop finalitzada la ponència, els usuaris han pogut formular les seves preguntes, així com fotografiar-se amb els dos jugadors. A més, han tingut l’oportunitat de baixar al parquet del Barris Nord per a fer uns llançaments a cistella amb Feliu i Mbaye.

Aquesta primera jornada també ha inclòs una visita al Barris Nord i a aquelles zones que el Força Lleida utilitza per al seu treball diari o en dies de partit: oficines, sala de premsa, cabines de premsa per a transmissió de partits, Sala V4B, túnel de vestidors…

La segona part del programa es porta a terme en forma de pràctica durant partits del Força Lleida al Barris Nord. El primer, ahir davant el Club Baloncesto Melilla, el segon el proper partit
a casa contra el ZTE Real Canoe i l’últim el que també es jugarà al Barris Nord contra l’Oviedo.

Els usuaris del programa són voluntaris en l’organització del partit, cobrint tasques com el muntatge de pista, distribució de publicitat als seients del pavelló i a mà a l’entrada, auxiliars durant el partit en tasques de manteniment… El Força Lleida aposta sempre per accions de Resposabilitat Social Corporativa amb l’objectiu d’apropar, fomentar i compartir moments, valors i aprenentatge en el món de l’esport i fora d’ell.