Mig centenar de persones es concentren als jutjats de Lleida

Per demanar la llibertat d'un jove pels aldarulls del 18-O

Pla general de la concentració davant dels jutjats de Lleida per demanar la llibertat del jove veí d'Artesa de Segre, a la presó pels aldarulls del 18-O. Imatge del 28 d'octubre de 2019

Mig centenar de persones s’han concentrat aquest dilluns al matí davant dels jutjats de Lleida per demanar la posada en llibertat d’Amadeu Roca, un dels cinc joves empresonats amb motiu dels aldarulls causats durant la mobilització del 18-O. Es tracta d’un veí d’Artesa de Segre (Noguera) de 21 anys detingut a Lleida la matinada del 19 d’octubre i que es troba en presó provisional des del dia 20 acusat dels delictes de desordres públics, danys i atemptat als agents de l’autoritat. A la concentració d’aquest dilluns han assistit familiars, amics i veïns; entre ells la seva mare, que ha arribat acompanyada d’un coixí amb la foto del seu fill.
En la concentració d’aquest dilluns s’han sentit crits de “Amadeu, llibertat” o “Amadeu, et volem a casa”. La seva família, que no ha volgut fer declaracions públiques, segueix la seva crida a les xarxes socials per trobar imatges dels fets que demostrin la innocència del jove.