Més d’un miler de nens i nenes gaudeixen de les funcions escolars de ‘Hats’

El Teatre Municipal de l'Escorxador ha programat dilluns i dimarts quatre passis d'aquest espectacle familiar als quals han assistit 20 centres educatius de Lleida

0
183

Més d’un miler de nens i nenes han gaudit aquest dilluns i dimarts de les funcions escolars de ‘Hats’. El Teatre Municipal de l’Escorxador ha programat quatre passis d’aquest espectacle familiar als quals han assistit infants de 20 centres educatius de Lleida. ‘Hats’ forma part del cicle d’espectacles familiars que compta amb la col·laboració de la Fundació IberCaja.

‘Hats’ és un espectacle fet a Lleida, familiar i creat, dirigit i interpretat per JAM (Jaume Jové) en què aconsegueix transmetre al públic el dilema entre tenir una vida acomodada, sense sobresalts, rutinària, mecànica, sense sortir de la zona de confort o una vida somiada, creativa, plena d’imaginació, d’idees, una vida feliç però arriscada. JAM amb un estil personal marca de la casa, teixeix la que ha estat fins ara la seva creació més personal.

Aquest espectacle, que també s’inclou dins de la programació de LaTemporada Lleida, va ser ofert per al públic en general el passat diumenge 10 de febrer, al qual van assistir més d’un centenar de persones.

FER UN COMENTARI