LleidArt Ensemble reviu la música de la petita pantalla amb ‘Fora de sèrie’

L’Auditori Municipal Enric Granados de Lleida acull, dissabte 30 de març, a les 19.00 h, aquest espectacle escenificat que fa un recorregut pels temes més sonats de les sèries de televisió des dels anys 80 fins a l’actualitat

L’Auditori Municipal Enric Granados acull aquest dissabte 30 de març, a les 19 hores, el concert ‘Fora de sèrie’. La música de la petita pantalla a càrrec de l’agrupació LleidArt Ensemble. Un espectacle familiar escenificat que reviurà les bandes sonores de les sèries de la petita pantalla des dels anys 80 fins a l’actualitat.

En aquest espectacle la formació LleidArt Ensemblevol acostar la música de cambra a tots els públics fent un recorregut pels temes musicals més sonats de la petita pantalla. ‘Fora de sèrie’ mostra una família de músics davant de la tele i un comandament a distància a mans d’un nen que no pararà de fer zàping al llarg de tot l’espectacle. Un total de nou músics pujaran a l’escenari per interpretar diferents sèries televisives des de Bola de Drac a Arale, Joc de Trons, Els Simpsons, Popeye, Oliver i Benji fins a produccions catalanes com Merlí, El cor de la ciutat o Nissaga de poder, entre moltes altres.

LleidArt Ensemble és una agrupació resident a l’Auditori Enric Granados formada per joves músics que han compartit estudis i experiències musicals al llarg dels últims anys. Tots ells s’han format inicialment a Catalunya i després han ampliat els seus estudis musicals amb postgraus i màsters en escoles d’arreu d’Europa.

Tota la informació i venda d’entrades al web de LaTemporada o la taquilla de l’Auditori Municipal Enric Granados.