Lleida s’omple de cartells per “despertar”

Segons ha pogut saber La Ciutat de Lleida, una nova plataforma d'origen veïnal neix amb l'objectiu de crear espais de debat on tractar diversos aspectes vitals referents a la bona gestió de la ciutat deixant de banda ideologies polítiques

0
1086

Aquesta matinada han aparegut diversos cartells a diferents indrets de la ciutat que proposen la incògnita “Despertem Lleida?”. Aquests s’han col·locat concretament  a l’avinguda Rovira Roure, al Mercat de Pardinyes, a la plaça Sant Joan, a la rotonda de l’hospital Arnau de Vilanova i al Passeig de Ronda, a la baixada del Turó de Gardeny.

Segons ha pogut saber La Ciutat de Lleida, aquests pertanyen a una nova plataforma impulsada pels veïns de diferents zones de Lleida que, sota el nom “Despertem Lleida”, té com a objectiu principal crear espais de debat on aplegar el màxim nombre de ciutadans per tal de tractar diversos aspectes que consideren vitals referents a la bona gestió a la capital del Segrià. La iniciativa pretén aplegar el màxim nombre de ciutadans deixant al marge ideologies i partits polítics per tal de debatre diversos aspectes referents a com millorar la gestió de la ciutat. Des de la plataforma donaran a conèixer properament quines accions duran a terme per tal de formalitzar aquest propòsit i establir les bases de la mateixa.

FER UN COMENTARI