Lleida serà present als mercats de promoció turística dels EUA, Canadà i el Japó

L’assembla de la Xarxa Ciudades AVE presenta el seu pla d’actuació 2020 en la seva assemblea a Sevilla, que ha comptat amb la participació del tinent d'alcalde Paco Cerdà

El tinent d’alcalde i president de Turisme de Lleida, Paco Cerdà, ha participat avui a Sevilla en l’assemblea de la Xarxa de Ciudades Ave, on s’ha presentat el pla de treball d’aquesta associació. La Xarxa aglutina 26 destins turístics d’Espanya connectats per l’Alta Velocitat i va néixer amb l’objectiu de promocionar les ciutats que la integren sota una estratègia comuna.

A partir del pròxim mes de gener, Lleida participarà en la plataforma de comercialització d’experiències AVE, a través del web de la xarxa, concretament en el paquet de tren, hotel i activitat. D’aquesta manera, durant l’any 2020 Lleida serà present a diversos mercats exteriors, mitjançant la participació en fires i workshops d’EEUU, Canadà i Japó. A més, estan programats diferents press trips amb el mercat francès, que és prioritari per Lleida.

Lleida, juntament amb Sevilla i Saragossa, va ser una de les ciutats impulsores i fundadores de la Xarxa de Ciudades AVE. Actualment, en són membres Albacete, Alacant, Antequera, Barcelona, Calatayud, Ciudad Real, Còrdova, Conca, Granada, Lleó, Lleida, Madrid, Màlaga, Ourense, Palència, Puertollano, Segòvia, Sevilla, Tarragona, Toledo, València, Valladolid, Villanueva de Córdoba, Villena, Zamora i Saragossa.