Lleida obre les portes de Petitàlia i la 6a edició del STM

El paer en cap afirma que els dos salons són un clar exponent d’activitat dinamitzadora de la ciutat i del territori

0
244
Infants jugant a Petitàlia | Cedida

L’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, ha inaugurat aquest migdia la 13a edició de Petitàlia i la 6a edició del Saló de l’Esport i del Turisme Actiu i de Muntanya (STM) afirmant que aquests dos salons “són un clar exponent d’activitat dinamitzadora de la ciutat i del territori”. En una acte celebrat en el marc d’un Pavelló 4 ple de gom a gom (amb una majoria de públic familiar), el paer en cap ha reiterat que Fira de Lleida “és una institució que és un aparador de l’economia i que lidera l’intercanvi i el negoci”.

El director general de Fira de Lleida, Oriol Oró, ha remarcat que Petitàlia i el STM conformen un tàndem “amb moltes sinèrgies”, ja que les dues estan destinades a un públic familiar: la primera en l’àmbit de les activitats extraescolars, formatives, artístiques i d’idiomes per als infants, entre altres, i la segona en l’àmbit de l’oferta turística, de colònies, estades, etc. Oró també destacat que es tracta d’una fira “cent per cent interactiva, ja que tots els estands ofereixen activitats per als visitants”.

 Petitàlia (La fira de criança, educació i lleure infantil) i el Saló de l’Esport i del Turisme Actiu i de Muntanya (STM) tenen lloc aquest cap de setmana al Pavelló 4 de Fira de Lleida amb 85 empreses representades i més de 50 activitats i tallers.

Cal destacat que aquesta tarda tindran lloc les xerrades “La criança feliç” (a les 16.30 h) i “Com solucionar rebequeries i conflictes” (a les 18.30 h), a càrrec de la psicòloga Rosa Jové, i la “Intel·ligència emocional per a casa” (a les 19.00 h), a càrrec d’Àlex Maset, llicenciat en Psicologia, coach i docent en l’àmbit sanitari i educatiu.

    Petitàlia engloba els sectors de la criança i la salut, els productes infantils i la puericultura, les llars d’infants i les ludoteques, els col·legis i l’educació infantil, les escoles d’idiomes i música, les activitats extraescolars i esportives, les activitats d’estiu i les colònies, els càmpings i les vacances familiars, el turisme i les activitats en família i els jocs i les activitats de lleure.

AL STM el visitant troba empreses vinculades a les estacions d’esquí; els parcs nacionals i naturals; els allotjaments turístics; les rutes verdes; el cicloturisme; els esports d’aventura; els proveïdors de serveis turístics; el patrimoni cultural; les associacions i les federacions d’excursionistes, senderistes i esports a l’aire lliure en general; material esportiu; esports outdoor, i les destinacions turístiques de muntanya.

L’horari de Petitàlia i STM és de 10 a 14 h i de 16 a 20 h. El preu de l’entrada de matí o de tarda és de 3 euros. Els menors de 6 anys tenen l’accés lliure.

FER UN COMENTARI