Lleida aposta per segon any consecutiu per l’Slow Shop Market

L’alcalde Fèlix Larrosa visita els paradistes d’aquest mercat, creat per promoure el comerç de proximitat, la sostenibilitat econòmica de la ciutat i la humanització dels barris

La plaça de la Catedral ha acollit per segon any consecutiu l’Slow Shop Market, un mercat creat per promoure el comerç de proximitat, la sostenibilitat econòmica de la ciutat i la humanització dels barris, en el qual també s’han desenvolupat tot un conjunt d’activitats lúdiques per als assistents, com contacontes pels petits, taller per aprendre a teixir amb les mans, taula de jocs, composicions florals, barra de cerveses i música, a més de ballades de swing, entre altres.

El en cap, Fèlix Larrosa, i el tinent d’alcalde i regidor de Comerç, Rafael Peris, han visitat el mercat i han saludat els promotors i paradistes, tot encoratjant-los per la iniciativa. Es tracta d’un mercat que vol visualitzar aquells comerços i empreses de serveis que busquen la diferenciació mitjançant els valors, la proximitat, l’originalitat i la singularitat amb l’objectiu de potenciar el comerç i l’economia local.

Els socis que formem part de l’Slow Shop són negocis no franquiciats, veïns de Lleida que competeixen amb les grans cadenes amb creativitat i originalitat, per tal d’aportar un valor afegit i un servei proper als nostres clients.

Al llarg de tot el dia, s’han dut a terme un tast dels productes i serveis amb singularitat i creativitat, per tal que els visitants poguessin gaudir d’una experiència positiva i fomentar més la relació client-comerç.

El primer any l’Slow Shop Market va tenir molt bona acollida entre els assistents i els clients van poder gaudir d’activitats com una desfilada al carrer, una xocolatada, música, entre d’altres.

Aquest segon any, s’ha volgut anar més enllà i que els assistents formessin part dels comerços, aprenguessin tècniques i participessin activament en aquest projecte de comerç i ciutat, en definitiva, que el coneguessin d’una forma més propera.