Lleida acull el XIV Congrés de Responsables de Comunicació de col·legis de metges

Hi assisteixen més d’una vuitantena de professionals d’arreu de l’estat

El Paer en Cap, Miquel Pueyo, ha presidit la inauguració del XIV Congrés RESCOM. Foto: Cedida

El Parador de Turisme del Roser ha acollit aquest migdia la inauguració del XIV Congrés de Responsables de Comunicació de col·legis de metges, que ha aplegat 87 professionals de la comunicació i membres de les juntes de govern de col·legis de tot l’estat.

És la primera vegada que aquest congrés s’ organitza a Catalunya, fruit de la candidatura presentada pel col·legi de metges de Lleida. El Paer en Cap, Miquel Pueyo, ha presidit la inauguració de les jornades, que també han comptat amb la participació del president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, de la Gerent de la Regió Sanitària de Lleida, Divina Farreny, el vicerector de Política Institucional i Planificació Estratègica de la UdL, Francisco Garcia, el president de l’ Organització Mèdica Col·legial, Serafin Romero i el president del Col·legi Oficial de Metges de Lleida, Ramon Mur.

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha agraït l’organització del Congrés i específicament al Col·legi de Metges de Lleida haver triat la ciutat per realitzar unes jornades especialitzades en Comunicació i ha compartit amb els professionals de la medicina els reptes que suposen les noves tecnologies i les xarxes a l’hora de gestionar la informació. En aquest sentit, ha volgut destacar la sensibilitat del col·lectiu mèdic per incorporar les figures professionals de comunicació a les seves entitats, fet que entronca amb la capacitat característica del col·lectiu sanitari de connectar el saber científic amb les ciències socials.

EL XIV Congreso RESCOM se celebra avui i demà a Lleida. Entre els ponents destaca el president de la Sociedad Civil para el Debate y del Instituto de Comunicación Empresarial, Manuel Campo Vidal, i les diferents taules i debats que es desenvoluparan a l’entorn de temes com el WhatsApp com a eina de comunicació amb els col·legiats, les noves actualitzacions de les xarxes socials amb infografies i vídeos o les Fake news.

També han assistit a la inauguració la tinent d’alcalde Montse Pifarré i la regidora Marta Gispert.