L’IMO forma més de 2.500 persones i n’insereix més de 1.900 durant el 2019

0
174

L’Institut Municipal d’Ocupació (IMO) ha format més de 2.500 persones i n’ha inserit més de 1.900 durant el 2019. Aquestes són algunes de les dades de l’activitat que ha dut a terme el centre l’any passat i que es recullen en la memòria que la tinent d’alcalde Anna Campos ha lliurat al director dels Serveis Territorials del Departament de Treball i Afers Socials i Famílies a Lleida, Vidal Vidal, i del cap de Serveis del SOC, Joan Santacana, en la visita que avui han fet a les instal·lacions, com els tallers, les aules o el Servei d’Intermediació Laboral, que l’Institut té a Pardinyes.

L’IMO, com a centre col·laborador del SOC, gestiona les polítiques d’ocupació duent a terme accions d’orientació, formació i acompanyament a la inserció laboral per donar resposta a aquelles persones que es troben en un procés de recerca d’ocupació.

Campos ha agraït l’interès del nou responsable de l’àrea de treball de la Generalitat i ha destacat les línies obertes de col·laboració. Tant Vidal com Santacana han destacat la bona feina que es fa a l’entitat i han manifestat la voluntat de continuar treballant de manera conjunta.

FER UN COMENTARI