L’exposició sobre Senegal “Oussouye, la força de la comunitat” estarà oberta fins el 30 de desembre

Organitzada per l’associació Veïns del Món Solidaris, es pot visitar fins al 30 de desembre al Centre Cívic de Balàfia

El tinent d’alcalde i regidor de Participació Ciutadana, Drets Civils i Cooperació, Joan Gómez, ha inaugurat l’exposició “Oussouye, la força de la comunitat”, produïda per l’associació Veïns del Món Solidaris, que es podrà visitar fins al 30 de desembre al Centre Cívic de Balàfia.

L’exposició dóna a conèixer part de la realitat a la regió de La Casamance, al Senegal (concretament a Oussouye), mitjançant imatges d’escoles, dones amb diversitat funcional treballant a la seva cooperativa i vida quotidiana a la regió. Les fotografies són fruït de la mirada atenta de les voluntàries de Lleida que han realitzat estades de cooperació, a través dels projectes que realitza l’associació en l’àmbit de l’educació i la cooperació per al desenvolupament en aquesta regió del Senegal.

L’associació Veïns del Món Solidaris és una associació molt activa que realitza moltes tasques com exposicions i cursos de formació en la cultura senegalesa, organitza viatges a terreny dins el projecte “Gent gran i Cooperació” i gestiona directament diferents projectes de cooperació al Senegal.