L’exposició itinerant sobre la cooperació a Lleida arriba a l’Hospital Santa Maria

L’exposició, impulsada per la Paeria i que ja s’ha pogut veure en diferents espais municipals, es podrà visitar fins al 15 d’octubre al vestíbul de l’hospital

L’exposició itinerant “Objectius de desenvolupament sostenible (ODS) – De Lleida al Món” ha arribat a l’Hospital Universitari de Santa Maria, on es podrà visitar fins al 15 d’octubre al vestíbul del centre sanitari. El tinent d’alcalde i regidor de Drets Civils i Cooperació, Joan Gómez, amb el director del Centre, Albert Tarrats, ha presentat la mostra, impulsada per la Paeria, que recull els 3 anys de la cooperació que s’ha dut a terme a Lleida. La iniciativa pretén donar a conèixer a la ciutadania les accions solidàries que han impulsat associacions i ONGs, que han estat finançades en les diferents convocatòries públiques de Cooperació Internacional i Educació per al Desenvolupament, Emergències i acció humanitària.

L’Ajuntament de Lleida prioritza retornar la informació a la ciutadania sobre els projectes desenvolupats amb diners públics. Alhora, es dona visibilitat a greus situacions de vulneracions de drets i desigualtats que es pateixen a altres parts del planeta. La finalitat també és treballar entorn els nous Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i apropar el coneixement de les seves metes a les persones que visitaran i veuran aquesta exposició.

Entre altres, els panells de l`exposició mostren el mapa del món amb les intervencions, les accions d’emergència i l’acció humanitària que s’han fet, així com els projectes vinculats a l’Agermanament Lérida Tolima Colòmbia.

“Objectius de desenvolupament sostenible (ODS) – De Lleida al món” està sent itinerant durant un any i es podrà veure a diferents espais de Lleida, com Centres Cívics municipals, instituts d’Educació Secundària de la ciutat, etc.