L’Eix Comercial celebra el Mercat de les Rebaixes d’hivern

Lleida celebra, del 27 al 29 de febrer, la 22a edició del Mercat de les Rebaixes de l’Eix Comercial. La regidora de Consum, Comerç i Mercats, Marta Gispert, ha recorregut les diferents parades del mercat juntament amb el president de l’Associació de Comerciants de l’Eix, Llorenç Gonzalez, el director dels SSTT d’ Empresa i Coneixement, Ramon Alturo i representants de PIMEC COMERÇ i de FECOM.

El Mercat de les Rebaixes ofereix aquest any una cinquantena de parades amb productes que recullen la varietat d’oferta comercial de l’Eix: vestit, calçat, joieria, productes de proximitat, articles de decoració… Aquest mercat serveix, tradicionalment, per a que els comerços donin sortida als estocs de la temporada i els clients comprar a preus reduïts.

“L’Ajuntament de Lleida fa costat a l’associació de comercials de l’Eix en aquesta acció i en qualsevol iniciativa que puguin tirar endavant. Saben que ens tenen el seu costat, perquè qualsevol acció de dinamització del comerç d’aquesta ciutat és positiva, però si a sobre posem en valor el comerç que ens és més propi, més pròxim, estem consolidant l’autèntica estructura comercial de Lleida”, ha explicat la regidora de Consum, Comerç i Mercats, Marta Gispert.

En la visita també hi han participat els regidors Begoña Iglesias i Jackson Quiñónez.