LaTemporada Lleida es presenta al públic

Dijous, 19 de setembre, a les 19.00 hores, es presentaran tots els concerts de tardor que acollirà l’Auditori Municipal Enric Granados

LaTemporada Lleida es presenta al públic aquesta setmana. Dijous, 19 de setembre, a les 19.00 hores, l’Auditori Municipal Enric Granados presentarà tots els concerts d’aquesta tardor i, divendres, 20 de setembre, a les 19.30 hores, a la sala 1 del Teatre Municipal de l’Escorxador, serà el torn per a la presentació dels espectacles d’arts escèniques.

Aquest dijous, a les 19.00 hores, la periodista musical Mònica Pagès serà l’encarregada, juntament amb la directora de l’Auditori, Puri Terrado, d’explicar les novetats i la programació de concerts que acollirà l’equipament. Posteriorment, hi haurà un concert de piano a quatre mans A banda i banda de l’Atlàntic amb Enric Prió i Marta Castelló, amb entrada lliure. Els assistents a la presentació de l’Auditori s’enduran de regal una invitació per assistir al concert de Coetus el 18 d’octubre.

Divendres, a les 19.30 hores, el director d’arts escèniques de Lleida, Llorenç Corbella, explicarà tota la programació que es realitzarà al Teatre Municipal de l’Escorxador i el Teatre de la Llotja. En aquesta ocasió, totes les persones que hi assisteixen obtindran un 2×1 per als espectacles municipals, és a dir, que es programen des de l’Ajuntament de Lleida en els dos equipaments. No cal recollir invitació abans de divendres, però per seguretat i control de l’aforament (300 persones màxim), el mateix divendres, a partir de les 17.00 hores, s’haurà de recollir una invitació que donarà dret a l’accés a la sala. Es limitarà a 2 invitacions per persona.