L’Associació Provincial de Laringectomitzats celebra el seu 40è aniversari

L’entitat celebra la festa en honor al patró Sant Blai i un dinar solidari

L’Associació Provincial de Laringectomitzats de Lleida ha reunit els seus socis aquest diumenge per celebrar la festa patronal, el 40 aniversari de l’entitat i un dinar solidari, aprofitant la diada de Sant Blai.

La jornada ha començat al matí amb l’assemblea ordinària anual i ha continuat a l’església de Sant Joan Baptista amb la celebració de la tradicional missa, que l’entitat dedica al seu patró, cerimònia que ha estat acompanyada pel Cor de la Parròquia del Carme. En la mateixa s’ha recordat els socis difunts d’aquest últim any i, en acabar, s’ha obsequiat els assistents amb una galeta beneïda.

L’entitat, que aplega als operats de veu i que presideix Carme Forcada Pagó, ha prosseguit els actes festius amb un dinar de germanor en un cèntric restaurant, on s’ha lliurat una placa al soci més antic, acte en el qual han participat les regidores Rosa M. Salmerón, Marta Gispert i Núria Marín.

L’Associació Provincial de Laringectomitzats de Lleida és una entitat de voluntariat sense ànim de lucre que té com a missió la rehabilitació integral de persones afectades de càncer de laringe, laringectomitzades i traqueotomitzades, per recuperar i per millorar l’autonomia i la qualitat de vida del malalt.