L’Associació de Veïns de Pardinyes lliura els carnets de socis als 13 nounats del barri del darrer any

L’alcalde Miquel Pueyo acompanya el president d’Orvepard, Rafa Fernández, en un dels actes més emotius de la Festa Major

Moment del lliurament del carnet de soci a un dels nounats. Foto: Cedida

El barri de Pardinyes ha complert aquest diumenge amb un dels actes més tradicionals i emotius de la seva festa major, com ha estat l’homenatge a les parelles que compleixen 50 anys de matrimoni i als nounats del barri del darrer any, els quals han rebut el carnet de socis d’Orvepard de mans de l’alcalde Miquel Pueyo i del president de l’associació veïnal de Pardinyes, Rafa Fernández. També han assistit a l’acte els regidors Ignasi Amor, Marta Gispert, Cristina Morón i Xavier Palau.

L’alcalde i el president d’Overpard han deixat que fossin les pubilles del barri qui fessin el lliurament d’un detall commemoratiu de la diada a les 13 parelles que han incrementat la família en el darrer any, abans de fer-se una fotografia tots plegats en la sala d’actes del local veïnal.

Poc abans, a l’església parroquial del Santíssim Salvador, s’ha celebrat una eucaristia, acompanyada per la coral Llum de Veus, en el decurs de la qual també s’ha ret homenatge l’única parella del barri, que enguany han celebrat les noces d’or de casats.

En finalitzar l’acte a la seu d’Orvepard, el paer en cap i els regidors han visitat el recinte de les penyes de Pardinyes, habilitat a l’avinguda Pearson, on ha saludat els veïns i veïnes que gaudeixen de la festa major.

Pardinyes posarà punt final als actes festius aquest vespre, a la plaça de la Llotja, amb una exhibició de sardanes i punts lliures, que aniran a càrrec de la colla Dolç Infern del Grup Sardanista Montserrat. Tot seguit, en el mateix indret, el grup Arrels de la Terraferma posarà el toc musical a la trobada amb un recital d’havaneres.