L’alcalde Miquel Pueyo es reuneix amb representants de diversos clubs esportius

0
226

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, s’ha reunit avui, juntament amb el regidor d’Esports i Activitat Física, Sergio González, amb els representants de diversos clubs esportius de la ciutat, per conèixer les inquietuds i projectes d’aquestes entitats.

Al matí, ha rebut a l’Ajuntament de Lleida la delegació del Raimat Golf Club, encapçalada pel seu president José Ramon Gabás, qui li ha exposat els principals projectes de l’entitat, tot convidant-lo a visitar i les instal·lacions. El Raimat Golf Club és el segon equipament del territori lleidatà de 18 forats on poder practicar el golf. Projectat per Pepín Rivero, es va inaugurar el 1994, malgrat que el projecte es va completar vuit anys després.

Tot seguit, el paer en cap ha rebut la visita de la delegació del Sícoris Club, una de les entitats culturals, esportives i socials més veteranes de la ciutat, ja que fou constituït el 1947. El president sícorista, Eduard Abella, ha explicat el paer en cap diverses propostes de col·laboració, ja que hi ha diferents convenis, vinculacions i sinergies entre el club i l’Ajuntament en la promoció del foment de la cultura i l’esport a les terres de Lleida.

A la tarda, l’alcalde i el regidor d’Esports han visitat el Club Tennis Lleida, on han estat rebuts pel president de l’entitat José Luis Solans i la seva junta directiva, amb qui han fet un recorregut per les instal·lacions. La trobada també ha servit per presentar-li el projecte esportiu i social del club, que enguany compleix el seu centenari.

FER UN COMENTARI