L’alcalde de Lleida diu que espera que el 2019 sigui l’any de la modernització del reg al Canal de Pinyana

L’alcalde assenyala que aquesta serà la contribució de la pagesia a la revolució verda en què treballa el Govern de l’Ajuntament de Lleida

0
208

El paer en cap, Fèlix Larrosa, ha manifestat el desig que el 2019 sigui l’any de la modernització del reg a la Comunitat General de Regants del Canal de Pinyana, que ell presideix com a alcalde de Lleida. Larrosa ha fet aquestes manifestacions aquest dissabte al matí, en el decurs del tradicional esmorzar de Nadal amb els membres de la Junta de Sequiatge del Canal de Pinyana, on també ha afirmat que aquesta serà la contribució de la pagesia a la revolució verda, en què treballa el Govern municipal a la ciutat de Lleida.

A la trobada, que ha tingut lloc a la seu del Canal de Pinyana i en la qual ha participat el regidor de l’Hàbitat Rural i la Sostenibilitat, Joan Queralt, han assistit el president del Sindicat de la Comunitat General del Canal, Ramon Piqué, i el de la Junta de Sequiatge, Joan Antoni Boldú. Plegats han fet un repàs als principals problemes que afecten el món de la pagesia, en general, i de l’Horta de Lleida, en particular.

La trobada nadalenca ha acabat amb el desig d’unes bones festes. La Junta de Sequiatge agrupa l’Horta de Lleida que rega el Canal de Pinyana, que és al marge dret del riu.

FER UN COMENTARI