L’Ajuntament de Lleida se suma al Dia Mundial de la Salut Mental

La primera tinent d'alcalde, Montse Mínguez, ha participat en la lectura del manifest, sota el lema "Salut mental a la comunitat i a la feina"

0
434
Circ Raluy Legacy 728×90

La primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Lleida, Montse Mínguez, s’ha sumat avui a la commemoració del Dia Mundial de la Salut Mental, que ha comptat amb la lectura d’un manifest sota el lema “Salut mental a la comunitat i a la feina”.

El manifest demana una major implicació social per promoure la igualtat de condicions en l’accés al món laboral, l’habitatge i l’educació i una aposta pel model d’atenció comunitària en salut mental, així com més reconeixement i suport per a la xarxa associativa. L’acte ha tingut lloc a la seu de la Coordinadora de Salut Mental Catalunya a Lleida, que ha estat representada pel seu president, Josep Lavín, i per la presidenta de Salut Mental Ponent, Eva Barta.

La lectura del manifest ha comptat també amb la participació del regidor i diputat provincial Paco Cerdà i del també regidor i director dels serveis territorials d’Ensenyament, Carles Vega.

FER UN COMENTARI