L’Ajuntament de Lleida i Caixabank obren vies de col·laboració per a la cessió d’habitatges per a ús social

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo i el tinent d’alcalde Sergi Talamonte han mantingut una trobada amb responsables de l’entitat

L’Ajuntament de Lleida i Caixabank exploraran possibles vies de col·laboració per a la cessió d’habitatges que la Paeria pugui destinar a famílies que no poden accedir a vivendes del mercat lliure. L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, juntament amb el tinent d’alcalde Sergi Talamonte, han mantingut una trobada amb responsables de l’entitat en què s’ha constatat la bona predisposició per fixar línies de col·laboració per afavorir l’increment de la bossa d’habitatge social municipal per fer front a les necessitats de les famílies que es troben en situació de més vulnerabilitat. En aquest sentit, un dels punts que s’ha tractat ha estat la voluntat que hi hagi oferta de pisos socials a tota la ciutat, evitant la concentració en només alguns barris.

Ajuntament i Caixabank s’han emplaçat a continuar treballant per concretar les condicions de la possible cessió de pisos buits entre els que l’entitat bancària té actualment. La trobada forma part de les diferents reunions que té previst l’equip de govern amb entitats bancàries per tractar de la problemàtica de l’habitatge.