L’Ajuntament de Lleida celebra el 10è aniversari del Mercat de l’Hort amb una edició especial

Durant tot el dia, s’han programat una sèrie de tallers de gastronomia, tasts de demostració i maridatges de productes

La Regidoria de Consum, Comerç i Mercats de l’Ajuntament de Lleida celebra avui el 10è aniversari del Mercat de l’Hort, una edició especial amb la participació de 25 parades de productes de proximitat i amb l’organització d’una sèrie de tallers de demostració, així com tasts de degustació i maridatges de productes.

Una efemèride que significa un punt de partida als canvis que des de la regidoria es volen introduir en el mercat, començant pel canvi de nom i la renovació de la imatge. “És un pas endavant necessari per oxigenar la imatge, donar-li una modernitat i aconseguir una major visualització dels paradistes i dels seus productes”, ha explicat la regidora Marta Gispert, responsable de l’àrea de Consum, Comerç i Mercats a la Paeria.

“Tenim paradistes que presenten productes d’una gran qualitat, alguns fins i tot amb premis i reconeixements en l’àmbit internacional”, diu Gispert que reitera que la finalitat darrera de la Regidoria és sempre la mateixa: “Apropar aquest producte de km 0 i de gran qualitat al ciutadà de Lleida, que s’atansa a l’Eix comercial a passejar o realitzar altres comprar”.

Marta Gispert també ha explicat que la jornada d’avui s’havia concebut amb una combinació de vendes i activitats, ja que durant tot el dia hi ha previst tallers de gastronomia, tasts de degustació i maridatges de productes. Activitats que s’endeguen avui, però que s’aniran fent i tindran continuïtat tot l’any, fins a arribar l’11è aniversari.

A més de la responsable de Consum, Comerç i Mercats de la Paeria, durant el matí també han passat pel Mercat de l’Hort l’alcalde de Lleida i altres regidors, que han aprofitat per realitzar les seves compres com uns ciutadans més.