La zona de tractors de la Fira de Sant Miquel de Lleida assoleix el 100% d’ocupació

L'espai dedicat a aquests vehicles ocuparà 10.000 metres quadrats i acollirà dotze empreses, que oferiran una mostra d'uns 150 tractors de diferents marques

La zona que la Fira de Sant Miquel de Lleida dedica tradicionalment als tractors -i que ocupa uns 10.000 metres quadrats- ha assolit, quan encara queda prop d’un mes i mig per l’edició d’enguany del certamen, la plena ocupació, amb la presència de dotze empreses del sector que oferiran una mostra d’uns 150 tractors de diferents marques i de tot tipus, des dels petits als d’alta potència (251 CV o més), segons ha informat Fira de Lleida. L’exposició inclourà tractors de potència, pes, dimensions i característiques molt variades. Així, n’hi haurà per a tipus de cultius específics (estrets, multipropòsit o cerealista, entre altres); de mecànica variada (eix davanter motriu o doble tracció) i de diferents trens de rodament (rodes o cadenes). La 64a edició de la Fira Agrària de Sant Miquel i la 33a edició del saló Eurofruit tindran lloc del 27 al 30 de setembre i acolliran més de 300 expositors de l’estat espanyol i d’altres països europeus.

A més dels tractors, els sectors presents a la 64a Fira Agrària de Sant Miquel i 33a edició d’Eurofruit seran el de la maquinària agrícola, l’agricultura de precisió, els equips i els serveis per a l’agricultura i la ramaderia, els productes agroalimentaris de proximitat, el viverisme, els fertilitzants, els regs, la maquinària d’obra pública, els sindicats agraris, l’automoció, els serveis financers i les assegurances.

Ambdós certàmens també han programat més de 50 activitats paral·leles, entre jornades tècniques, conferències, presentacions, demostracions de drons en agricultura de precisió, reunions professionals i demostracions de productes i aliments.