La Xarxa Municipal de Ludoteques obre el curs amb un conte orquestral

“El lleó i el ratolí” és un projecte de la Universitat de Lleida per apropar als nens i les nenes el que és una orquestra

El conte orquestral "El lleó i el ratolí", un projecte de la UdL, ha obert el curs de la Xarxa Municipal de Ludoteques de Lleida

La Xarxa Municipal de Ludoteques ha obert el curs 2019-20 aquest dimarts amb un conte orquestral, que ha interpretat l’orquestra l’Ensemble UdL, de la Universitat de Lleida, al pati de la ludoteca de Cappont. El conte “El lleó i el ratolí” ha estat dirigit per Robert Faltus i narrat per Meritxell Morera. És un projecte de la UdL en què participen alumnes, professors/es i treballadors/es del centre. “El lleó i el ratolí” està basat en la faula d’Isop del mateix nom, amb la música original composada pel director Robert Faltus i que mitjançant un diàleg constant amb la narradora pretén apropar als nens i nenes el que és una orquestra. El projecte es va iniciar el curs passat i aquesta serà la tercera vegada que el representen.

La regidora Sandra Castro ha donat la benvinguda a les famílies assistents a l’acte, al qual s’ha convidat els socis i les sòcies de les ludoteques municipals, els nens i nenes de les escoles bressol municipals i els dels centres d’Educació Infantil i Primària de la ciutat.

La Xarxa Municipal de Ludoteques ofereix un espai d’educació en l’oci i el temps de lleure a les famílies de la ciutat. Actualment Lleida compta amb cinc  ludoteques ubicades als barris de Balàfia, Bordeta, Cappont, Centre Històric i Parc de Gardeny. Durant el curs, més de 1000 famílies utilitzen habitualment aquest servei de la Regidoria d’Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes.