La Sexta rectifica i demana disculpes per l’errada de “la costa de Lleida”

L'informatiu de la cadena alertava ahir de les "onades de més de 6 metres" a la inexistent platja de Ponent

La Sexta es disculpa per l'errada de "la costa de Lleida" - Captura Twitter

La Sexta ha demanat disculpes a les veïnes de Lleida després de l’errada d’ahir en l’informatiu La Sexta Noticias, el qual alertava de les “onades de més de 6 metres a la costa de Lleida”. A través d’una piulada a Twitter, la cadena de televisió estatal ha tirat d’humor per demanar perdó per la patinada: “Perdón a todos los vecinos de Lleida. Para que las olas llegaran a vuestra provincia, tenemos claro que deberían ser de más de 6 metros. ?”.

El programa La Sexta Noticias informava aquest dimecres en la seva edició del migdia sobre la davallada de les temperatures arreu de la península, tot mencionant que l’arribada d’una onada de fred polar als Pirineus comportaria condicions climatològiques adverses “a la costa de Lleida”. Les xarxes se’n feien ressò ahir, també en clau d’humor, d’aquesta enèsima errada per part d’un mitjà de comunicació estatal. Una de les reaccions més comentades va ser la del Sr. Postu, el qual explicava que “degut als recents esdeveniments, m’he vist en la obligació moral de crear una nova #PostuXapa solidària per a donar classes de geografia a la gent de la tele. No esteu sols, us ajudarem!#ILovePlatjaDeLleida“. Tot i que molts han agraiït la correcció, sembla ser que alguns mitjans de comunicació estatals segueixen tenint dificultats per encertar la ubicació geogràfica de la ciutat catalana donat que tornen a atribuir-li la existència de platges.

Degut als recents esdeveniments, m'he vist en la obligació moral de crear una nova #PostuXapa solidària per a donar classes de geografia a la gent de la tele. No esteu sols, us ajudarem! #ILovePlatjaDeLleida

Gepostet von Postureig de Lleida am Mittwoch, 9. Januar 2019